Szerkesztőket keresünk! – az ezredik post

By  | 

Mi magunknak közel 3 év kitartó lelkesedés kellett, hogy elérjünk a mérföldkőnek számító 1000. (ezredik) postot. A második ezrest viszont egy éven belül szeretnénk átlépni és ebben számítunk a közreműködésedre. Eddig is sok ajánlás, link érkezett, de most lehetőség lesz magát a postot is megírni, ha bejön publikáljuk.

Szóval the army wants you!

részletek a tovább után

 

Lehet, hogy érdekel… Mit kell tennem?

Mindenképpen szeretnénk kérni egy kb. 1000-1500 leütés hosszú saját irományt (forrásmegjelöléssel) egy aktuális vagy régi kedvenc kütyüről vagy bármiről, ami akár csak távolról is illeszkedik a blog tematikájába, azaz valamennyire azért illik rá a pazar jelző. Egy jófajta fotó, illusztráció sem árt ha van hozzá.
Minden más opcionális, de örülünk ha írsz pár sor bemutatkozást (nem önéletrajzot:) külön emailben, melyik meglévő kategóriába írnál legszívesebben, melyik áll közel hozzád vagy milyen új kategóriát hoznál létre. Mi érdekel, miről írnál szívesen, miben vagy jó, szakember, mivel tudnál hozzájárulni az oldalhoz, mi az, ami most gáz és nem így csinálnád. Van iPhone-od? Beszélsz Japánul? Külföldön élsz? Profi fotós vagy? Van saját blogod? Írsz máshova is? Mennyi szabadidővel rendelkezel? Mi a célod ezzel az egésszel? Hírnév, csillogás, pénz, szórakozás, vagy újságírónak készülsz és csak refernciákat gyűjtesz, saját blogodat szeretnéd népszerűsíteni rajtunk keresztül? Ilyesmik.


Van valami jelentkezési határidő?

Igen! 2007. nov.15. csütörtök 18:00


Hogyan küldjem be? Valami preferált formátum?

Készült egy remek postbeküldő űrlap!

Ha bemutatkozást küldesz azt simán emailben, de hivatkozz a beküldött post(ok) címére.


Azonnal megjelenik?

Nem, csak moderálás után és akkor is csak a legjobbak kerülhetnek ki.
Szigorú, szemét, kritikus zsűrit fogunk játszani. Na jó nem, csak egy kicsit.
Később a kiválasztottaknak lehetőségük lesz a real-time postolásra.


Beküldhetek több postot, ajánlót, cikket is?

Igen, de mint a legtöb dologban itt sem feltétlenül a mennyiségre törekedni.


Miről írhatok?

Bármiről, ami pazar. Lehetőség szerint olyan téma legyen, amihez értesz, szeretsz, lelkesedsz érte.


Sok szöveg kell?

1000-1500 leütés (karakterek + szóközök) között ideális, de ha csak 3 sor képaláírás jön, az is lehet tökéletes, nem kell erőlködni, görcsölni, hogy hosszú legyen.

Aki eljutott idáig, annak egy aktuális Dilbert strip: