Motorola AURA – Mobil, óramű precizitással

By  | 

A svájci precizitású, rengeteg apró alkatrészből kézzel összerakott, tökéletesen illeszkedő óraművek inspirálták a Motorola legújabb csúcsmobilját az Aurát. Az első ránézésre a korábbi V70-es hasonlító mobil nem is említhető egy lapon elődjével.

A Motorola Aura legfontosabb külső megkülönböztető jegye a világelsőnek kikiáltott 480 pixel átmérőjű, 16 millió színű kör alakú LCD kijelzője, melyet a luxusórák számlapjához hasonlóan a világ egyik legkarcállóbb anyaga egy zafírlencse véd a külső behatásoktól, amihez 62 karátnyi kristályt használtak fel.

 

 

Maga a készülék több mint 700, míg a kiforgatást biztosító szuper-precíziós mechanika nem kevesebb, mint 200 alkatrészt, fogaskereket és csapágyat tartalmaz, így a telefon hasonló eleganciával, puhán nyitódik és záródik, mint egy Rolls-Royce ajtaja.
A rozsdamentes acél ház mintázata pedig közel két hét alatt kémiai eljárással és kézi csiszolással kerül kialakításra, melyet végül egy speciális, időtálló védőréteggel vonnak be.
Funkciók: sztereó Bluetooth, microUSB port, négysávos GSM, 2 megapixeles kamera, 2GB memória microSD bővíthetőséggel, 7,5 óra beszéd és 400 óra rendelkezésre állási idő. Méretek: 97*48*19 mm és 141 gramm. A luxusmobil december 4-én érkezik, de már most előrendelhető $2000-ért (395 000,- Ft)