Nokia E63 – magánélet és munka QWERTY billentyűzettel

By  | 

Nokia E63A Nokia bemutatta az Eseries sorozat legújabb tagját, a Nokia E63 készüléket. A Nokia E71 sikerére építve, a Nokia E63 a QWERTY billentyűzetet szélesebb közönségnek kínálja egész jó áron. A Nokia E63 mobilt a tervek szerint a következő hetekben kezdik el árulni, várhatóan nettó 199 jurós (52 900,- Ft) árcetlivel.

A Nokia egy olyan mobilt alkotott, mely segít szétválasztani a magánéletet a munkától. Amikor valaki leül ebédelni, megnézi esetleg az iwiw, facebook történéseit, vagy személyes e-mailjeit, ugyanakkor nem akarja, hogy a munka közbeszóljon és kaja közben félrenyeljen egy falatot, valamelyik kedves ügyfél beszólása miatt. Persze, ha munka, van, akkor munka van, így ha kell simán hozzáférhetünk céges e-mailjeinkhez, naptárunkhoz és dolgozhatunk a céges hálózatukon, ezért a Nokia E63 változatlanul wifi csatlakozást, könnyű Mail for Exchange elérést, valamint gyorsbillentyűket kínál a névjegyzékhez, naptárhoz és az e-mailhez.
A Nokia E63 képes arra, hogy a profilok között egyetlen gomb lenyomásával váltson: a vállalati e-mailek, megbeszélések és intranetes adatok megtekintéséről személyes profilra váltva, a haverok fényképére, a személyes e-mailekre, blogokra.
A Nokia E63 tartalmazza továbbá a Files on Ovi-t, egy olyan szolgáltatást, melynek segítségével elérhetjük számítógépes fájljaikat, még akkor is, amikor a számítógépük kapcsolat nélkül dolgozik. A mobilhoz 1GB ingyen online tárhely is jár.

A Nokia E63 rubinvörös vagy ultramarinkék színekben lesz kapható, számos multimédiás funkcióval: digicam, videó, Nokia Music Store elérés. Az mp3-akat szabványos 3,5-es jack csatlakozóra pattintható fejhallgatóval hallgathatjuk. Méretek, rendelkezésre állási idő, pixelek, megabyte-ok, részletes speckó itt: Nokia E63