Gyűrődés-, víz-, kávé-, és izzadságálló nanotech zakó

By  | 

Ha az Indochino legújabb Ultimate Tech kollekciójába tartozó nanotech anyagból készült zakója hozza az ígéreteket, akkor ezentúl nem lehet probléma ha szakadó esőben, egy sporttáskából kirángatott zakóban izzadva tekerünk be a reggeli meetingre, majd egy még félálomban lévő kolléga az egészet megkoronázza egy ránk borított kávéval.

Ha az Indochino nanotech zakójában feszítünk, akkor ezen megpróbáltatások után is teljes nyugalommal, makulátlan megjelenés mellett sétálhatunk be a megbeszélésre. A különleges anyag összegyűrhetetlen, taszítja a vizet, miközben lélegzik és a kellemetlen szagokat is semlegesíti.


Mindezek mellett különböző színekben érkező, galléros kacsatoll töltetű termobélést is bepattinthatunk, ha hidegre fordul az idő. Persze az okostelefonok számára kialakított átlátszó és szintén vízálló belső zsebről se feledkezzünk meg.

A vezető szálaknak és az átlátszó anyagnak köszönhetően az érintőképernyős eszközöket a zsebben tartva is tapogathatjuk, bár nem tudom mennyire fog kézreállni. SMS-t biztos nem így fogunk írni. Amennyiben bringázás közben zenét szeretnénk hallgatni, úgy egy a kulcscsont környékén elhelyezett gumírozott nyíláson keresztül vezethetjük ki a belső zsebben lapuló okostelefon vagy mp3 lejátszó fülhallgató kábeleit.

Ha tabletünk nem fér el a zakó belső zsebében, akkor még mindig választhatunk egy csepp- és szakadásálló speciális Tyevk anyagból készült titkosügynök borítékot kedvenc kütyünk védelmére. A kívülről régi papírborítéknak látszó álcában a lenyúlások egy részét is megelőzhetjük.

Az időjárás-, izzadság-, kávé-, és gyűrődésálló hi-tech termozakó nem jön olcsón. Az Indochino újításáért $630-t (140.000 Ft) kell kicsengetnünk.

További pazar dzsekik, zakók:

4 hozzászólás