BeoLab 11 – Elegáns mennydörgés

By  | 

A szépség és a basszus. Eredetiben talán valamivel jobban hangzik (The Beauty and the Bass). A dán high-end hifi gyártótól már megszokhattuk, hogy cuccaik nem csak teljesítményben, minőségben és az árcédulát tekintve produkálnak kiemelkedőt, hanem a szokatlan, formabontó dizájnnal is igyekeznek meglepetéseket okozni. A BeoLab sorozat legújabb kiegészítője sem kivétel ez alól. A BeoLab 11 aktív mélynyomó valóban különleges a maga kategóriájában.

A BeoLab 11-es két egymás felé fordított 16,5 cm-es hangszórót tartalmaz, melyet a különböző színekben elérhető alu héjak védenek kívülről. Az egyedi akusztikai kialakításnak köszönhetően bárhol elhelyezhetjük a lakásban. Mondjuk ez nagyjából bármilyen más mélynyomóra is igaz. A különlegesség abban áll, hogy a minimális rezgés miatt a BeoLab 11 azon kevés mélynyomók egyike, melyet akár konzollal a falra is rögzíthetünk.

Ami a frekvenciatartományt illeti a Bang&Olufsen 200W-os aktív mélynyomójával 33-125 Hz közötti dübörgésekkel büntethetjük az alsó szomszédot. A David Lewis által tervezett hangfalak hét különböző színkombinációban rendelhetőek 375 — 495 000,- Ft közötti áron konzolok, kiegészítők és színek függvényében.

9 hozzászólás