Dom Pérignon bárszekrény az új Aston Martinban

By  | 

A Koenigsegg Agera R síboxot kapott, de így is 300 km/h maradt a végsebessége. A Jaguar F-Type-pal bringákat szállíthatunk 275 km/h sebességgel. A valamivel emberibb Clubman Chateau Miniben kialakított mini pincében 6 palack bort vihetünk magunkkal a piknikre. Az Aston Martin Rapide S pedig szintén egy italos kiegészítőt kapott, de nem, nem fröccsöntött műanyag kihajtható pohártartót, hanem egy masszív Dom Pérignon bárszekrényt, vagy inkább utazóládát alakítottak ki a csomagtartójában.

aston-martin-rapide-s-dom-perignon-10

Na de olyat, amitől az álmában Dom Pérignont szürcsölgető bulibáró Kis Grofó is besírna. Mert a gyorsulását, a V12-es járását, meg a hátsókerékhajtás ringását,
száz aranyért nem adnám, száz aranyért nem adnám. Nem is, hiszen 60 milláról indul.

Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-19

Aston-Martin-Rapide-S-Dom-Perignon-25

A négykeréken gördülő 552 lóerős bárszekrény kufferében három palack 1998 Dom Pérignon Deuxieme Plénitude figyel, mellettük négy kristálypohár, egy nyitó és egy üvegzáró. Ha beparkoltunk a mezőre és felcsaptuk a csomagtartót, akkor minden adott a stílusos pikniknez, csak a fedeleskosár és a kockás pokróc hiányzik.

aston-martin-rapide-s-dom-perignon_9

Az Aston Martin Rapide S a leggyorsabb négyajtós Aston Martin, amit valaha készítettek. A motorháztető alatt egy 6 literes AM29 V12-es motor üvölt. 4,2 mp alatt katapultál százra, végsebessége 327 Km/h, 552 lóerő, 630 Nm.

aston-martin-rapide-s-dom-perignon-12

Árcetli:

  • Aston Martin Rapide S: $206.000 kb. 60 millió Ft
  • 1998 Dom Pérignon Deuxieme Plénitude: kb. 85.000 Ft/palack
  • Baccarat kristálypoharak: kb. 37.500 Ft / db
  • bár az ára nem ismert, de valószínűleg a ládáért is elkérnek annyit, mint egy keményfedeles Louis Vuttion utazódobozért: kb. 2 millió Ft