WiFi projektor – Sanyo PLC-WXU700

By  | 

A Sanyo Japánban hivatalosan is bejelentette a világ első nagysebességű  vezetéknélküli (IEEE802.11n) projektorát a PLC-WXU700-ast, melyre akár videót is streamelhetünk. Most már a tárgyalóban is elfelejthetjük a prezentációkat gyakran megelőző kínos előjátékot, a vezetékekkel történő szerencsétlenkedést.

A projektor Windows CE 6.0-ás oprendszert futtat, így bármely a WiFi hatósugarában lévő Vistás gép képe egyetlen kattintással, extra driverek telepítése nélkül azonnal megjeleníthető. A gyors beállítást segíti, hogy bekapcsolás után azonnal képet kapunk, az automatikus jelkereső listázza az elérhető laptopokat, míg az automatikus trapézkorrekció gondoskodik, a torzítás mentes vetített képről, bármilyen fura szögben is álljon a vetítő a falhoz, vászonhoz képest. Az ügyféltől pedig éppoly gyorsan távozhatunk, ahogy megérkeztünk, mivel nem kell a lámpa lehűlésére várni, az utolsó slide után azonnal kiránthatjuk a konnektroból.

Egyéb paraméterek: 1280*800-as WXGA felbontás, 500:1 kontraszt, erőteljes 3800 lumen fényerő, USB port és ha gond lenne a WiFi-vel, akkor egy hagyományos LAN port is rendelkezésre áll vészhelyzetre. Ára $2995 (599 000,- Ft)