TannenBomb – Időzített gerilla karácsonyfadísz

By  | 

A Karácsony hivatalosan a szeretet ünnepe, de vannak, akik mielőbb túl lennének rajta és csak felesleges feszültségforrásnak tartják. Kötelező ajándékvásárlás, harc az utolsó kirakatban maradt mintadarabért, ami aztán ha rosszul talál be, megy a sértődés, meg pofavágás a fa alatt, feszült hangulatú vacsora, halszálka. Csak legrosszabb ellenségünknek kívánjuk.

Apropó ellenség:) Ha van és szeretnénk megzavarni a szenteste előtti szegfűszeg és faháj illatú békét, akkor nincs más dolgunk, mint egy trójait juttatni a fára. Nem vírus és nem is faló, de az elv hasonló. A zseniális, ártatlan klasszikus karácsonyfadísznek álcázott kellemetlen meglepetésnek már a neve is találó: TannenBomb.
How it works: A kárörvendő mosolyt visszatartva Karácsony előtt pár nappal átadjuk szépen becsomagolva az áldozatnak. A júzer kicsomagolja, a gömb díszt felakasztja a fára. Az akasztás kibiztosítja, aktiválja az időzített bombát. Felrobbanni nem fog, de kiszámíthatatlan időközönként különböző idegesítő hangokat ad ki, majd abbahagyja: lemerülőben lévő mobil csipogása, szúnyog dünnyögés, elf kacaj, tücsök ciripelés stb. vagy simán elcsipogja az O Tannenbaumot.

Az áldozat pár óra múlva az őrület határára kerül, majd átbillen és elkezdi feltépni, kibontani az összes fa alá bekészített ajándékot, vajon melyikben lehet. Nice.
Az kis aksi/elem akár egy hónapig is bírja, így emiatt nem kell aggódnunk. Maga a TannenBomb pedig dupla csomagolásban érkezik. A külső nekünk az ajándékozónak szól, használati utasítás, garancia, elem stb. míg eggyel beljebb szépen ajándékozásra készen be van már csomagolva a cucc. Videó a tovább után!