Szörfözés, szörfözés közben szörfözés

By  | 

A netes információhullámok közötti szörfözést nem biztos, hogy valaha is össze szeretném kötni a sós vízben történő hullámlovaglással. Napfény, hullámok, D vitamin, pöröjcápák, tsunami, csajok valahogy nehezen összeegyeztethető egy LCD monitorral, és még akkor sem megbocsátható, ha a deszkán hasalva valaki a pazar cuccokat olvasgatja. Mindenesetre, ha valaki mégis össze szeretné kötni a szörfözést a szörfözéssel, akkor az Intel és Duncan Scott szörfisten megalkotta számára a céleszközt, a szörfdeszkába integrált internet-kioszkot, melyet a tavalyi Golden Coast OceanFest-en mutattak be a nagyközönségnek.

A cuccban minden megtalálható, ami csak egy kockaszörfös álma lehet: 1,7 Ghz proci, 80 Gb winyó, vízálló LCD, az internetre Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik (a hotspotot kint kell hagyni a parton a törölköző vagy a törölköző mellett). Van még benne kamera, így a bátor és merész hullámlovas felveheti magát akció közben, jól avi-ba. Ja és természetesen az egész napelemeken keresztül szippantja az energiát, így egész nap ellehetünk vele a tengerparton.
A készítők egyébként arra is ügyeltek, hogy a deszka azért deszka maradjon és a sok kütyü miatt ne szenvedjen csorbát az eredeti funkció.