Q8 dual SIM-es karóra mobil

By  | 

Dual SIM-es mobilok már régóta léteznek (sőt tripla SIM-esek is!), csakúgy, mint a Knight Ridert idéző órába integrált mobilok. És most mindkettő előnyét-hátrányát egyszerre élvezhetjük itt az igazi mobilsvájcibicska, minden az egyben, a dual-SIM-es karóra mobil, melyet még tavaly ősszel jelentettek be és már kapható.


850 / 900 / 1800 / 1900  mHz GSM hálózatokon operál, támogatja a GPRS alapú adatátvitelt. 1,2”-os, 260K színű, 128×160 pixel felbontású TFT érintőképernyővel érkezik. Elvileg stylus ceruza nélkül használható, de a kijelző méretéből adódóan nem tudom hogyan. Azért van egy 12 gombos számkiosztás is szíjon a biztonság kedvéért. A hátlapon keresztül férhetünk hozzá az aksihoz, illetve itt pattinthatjuk be a két szolgáltató SIM-jét. A bal oldalon figyel egy USB, illetve egy TF (micro SD) kártya bemenet is. Sőt a tetején még egy apró 1,3 megapixel felbontású kamerának is szorítottak helyet, mellyel állóképek mellett videót is rögzíthetünk.


Ami a headsetteket illeti támogatja a Bluetooth-t, de elvetemült vezetékekkel is megoldhatjuk a dolgot. USB-n keresztül tölthető, illetve adatátvitelre is ez a bemenet használható. Van még benne FM rádió, MP3 lejátszó, diktafon, képnézegető, ébresztő, számológép, rezgőhívás, játékok. Fiúknak fekete, csajoknak fehér-rózsaszín kombinációban érkezik. Méretek: 61*52*19mm, 75g. Árcetli: $119 (26 900,- Ft)

1 hozzászólás