Parkoljon a nappaliban, a harmincadikon!

By  | 

Ki merne egy Aston Martinnal Budapest belvárosában parkolni éjszakára? Valószínűleg egy mélygarázsban sem lenne sokkal biztonságban. Szingapúrban megtalálták a megoldást! Vigye fel autóját a lakásba, akár a harmincadikra, és a meccsnézés unalmasabb perceiben gyönyörködjön luxusjárművében. Ha nem félti a hófehér bőrkanapét, akár olajcserét is végezhet szünetben.

 

A szingapúri Hamilton Scotts projekt jövendőbeli lakói 52 db háromszobás 245 nm-es szérialakás, 2 db 290 nm-es Junior Penthouse és 2 db 645 nm-es penthouse közül választhatnak. Minden lakáshoz "en-suite sky garage", azaz garázs-szoba rendelhető felvonóval. A felhőkarcoló 2011-re készül el.

Kicsit utánanézve kiderült, hogy ez egyáltalán nem újdonság és nem kell rá 2011-ig várni. Hasonló megoldás, igaz szerényebb kivitelben, de már készül New Yorkban, vélhetően idei átadással az Eleventh Avenue 200 alatt. Érdemes az en-suite sky garage menüpont alatt megtekinteni a videót a működésről. Anyuka hazaér a Tesco-s nagybevásárlásból, behajt a házba, a felvonó felviszi az 5-6. emeletre, beparkol, kiszáll, kipakol, majd átadja apukának a slusszkulcsot, aki átugrik autóval a haverokhoz.