Megnyitottunk. Ez itt a bolt!

By  | 

Tavaly ilyenkor indult el a Pazar Cuccok webáruház, akkor egy szűkös 70-75 termékes kínálattal, igaz nagyjából 1 hónapon belül kinőttük a raktárat, így kénytelenek voltunk elajándékozni a jelentős helyet foglaló zongorát, hogy angry birdök, objektív bögrék és szamuráj esernyők vehessék át a helyét.

Egy év alatt mostanra pedig négyszeresére hízott a kínálat, így már több mint 300 különböző portéka található a virtuális polcokon. Akik pedig követnek minket Facebookon (vagy az elmúlt 7-8 napban rendeltek a webshopból) pár hete sejthetik, hogy már nem is olyan virtuálisak azok a polcok, hiszen múlt pénteken felhúztuk a redőnyt és  megnyitottuk belvárosi üzletünket!

A bolt a VI. kerületben az Ó u. 2. szám alatt található. A Hanyag Eleganciát váltottuk, akik pár utcával arrébb egy nagyobb üzletbe költöztek át. Az Ó u. 2. tömegközlekedéssel legkönnyebben metróval közelíthető meg, az Arany János megállótól (M3) 100 méter, csak a Bajcsyn kell átküzdeni magunkat. Persze a Deák-tér, Nyugati vagy az Oktogon sincs messze, mindhárom irányból 5-8 percen belül elérhető akár gyalogosan is. Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig: 13-19h, évvége közeledtével pedig  valószínűleg a szombatokat is bevállaljuk. Világító tábla készül, addig is Nikon mester által Pazar Cuccosra lefújt redőnyről ismerhető fel a hely.

Az új bolt egyben azt is jelenti, hogy a Duna Plázás Hardverkeres személyes átvét megszűnik és aki nem házhozszállítással rendel, az Ó utcában veheti át mostantól a pakkot. A boltban egész komoly készletet is tartunk, a 300+ termék 2/3-da azonnal elérhető, polcról levehető. Ha biztosra akarsz menni, illetve az adminisztráción könnyíteni, akkor érdemes webshopon megrendelni azért, így visszajelzünk, hogy biztos megtalálható-e a boltban, de mostantól előzetes webes rendelés nélkül is be lehet sétálni körülnézni, vásárolni.


További fotók az üzletnyitásról Facebookon: Pazar Cuccok SHOP galéria (VI.ker, Ó u. 2. H-P: 13-19h)