Opus luxuscsocsó

By  | 

Aki a VB hatására ráizgult a focira és a meccsek közti unalmas percekben nem csak a fogadótabellán, hanem az asztalnál is bizonyítani akar itt a luxus csocsó, amin nem áll meg a vizespohárba töltött deci kevert vagy kisfröccs. Nemes fából készült peremén vagy üvegén legfeljebb egy pohár 12 éves Jack Daniel’s-t tudunk elképzelni. De a nyomok eltüntetéséhez 3M monitortisztító folyadékot ajánl a gyártó.

Minden asztal egyedi rendelésre készül. A legjobb minőségű tölgy, dió vagy mahagóni alapanyagokból választhatunk. Az asztal lábai és pörgetőrudak pedig rozsdamentes acélból készülnek. Az igazi egyediséget és testreszabást azonban a grillnyársa húzott játékosok jelentik: megrendeléskor elküldhetjük a 22 játékos fotóját, melybe beválogathatjuk az aktuális sztárokat, a magyar aranycsapat tagjait, de akár saját magunkat vagy Boratot is. A játékosok 3D arcát úgy gyurmázzák ki aluminiumból és kézzel festik meg őket a fotók alapján, a végén pedig speciális borítást kapnak.

A pálya bármilyen színben megvilágítható, az UV-t bekapcsolva pedig extra fehéren virítanak a felfestések a sötétben. Az asztal gyomrában lévő fiókban kapnak helyet a cserejátékos fejek és a speciális labdák. Három fajta anyagból készült labda jár az asztalhoz, mindegyik különböző sebességű játékélményt biztosít. A tökéletes vízszint érdekében pedig beépített vízmértékkel rendelkezik.

A pazar termékhez pazar szolgáltatás is jár: az Eleven Forty Company a világ bármely pontjára díjmentes kiszállítást ígér 16 héten belül egy Opus szakember társaságában, aki belövi a gépet első használat előtt.

A világ legdrágább csocsójának ára 73 000 angol font, azaz kb. 28 millió forint.

Kapcsolódó cucc: Robotcsocsó Japánból