Mobiblu DAH1500i – zenélő jégkocka

By  | 

A Mobiblu tegnapelőtt bemutatta a világ legkisebb MP3 lejátszóját a DAH1500i-t, ami kb. akkora, mint egy jól megtermett jégkocka. Térfogata picit kevesebb, mint 1 köbhüvelyk, azaz egy 24mm x 24mm x 24mm-es kocka. Tömege 18 gramm.

Természetesen mindent tud, amit egy valamire való MP3 lejátszó / USB drive kombónak tudnia kell. 512Mb és 1Gb méretekben érkezik. Külön szoftver nélkül USB meghajtóként is funkcionál. Li-Polymeres aksija 10 óra folymatos MP3 vagy WMA lejátszást bír. Ja és a töltéshez nem kell töltő, hanem a PC-re dugva USB-ről tölthető!

Mi fér még bele ekkora cuccba? Pl. FM rádió. Az is van benne. 76 MHz ~ 108 MHz. Aztán még diktafonként is funkcionál, sőt a rádióadásról is készíthetünk MP3-as felvételt direktbe. Van még hozzá nyaklánc style fülhallgató.

Még nincs vége. Van equalizer 5 default (Normal / Rock / Jazz / Pop / Classic) és egy custom beállítási lehetőséggel. Van még benne SRS WOW (pdf!) 3D Surround Sound processzor.

Aztán fájl navigációs rendszer korlátlan mélységű könyvtárstruktúrával. Ébresztő óra. Ja és ami még fontos: a firmware-je upgrédelhető. Nekem kéne. galéria