Luxus ágy házimozival

By  | 

A Hollandia International a világ legexkluzívabb, legdrágább ágyairól ismert. A cég legutóbbi bejelentése a Platinum-Luxe Elite névre hallgató luxusfekhely, mely többek között egy gombnyomásra előcsalogatható 82 centis Sony Bravia HDTV-t rejt a lábrészében. Az audioélményért egy komplett DVD váltós házimozi rendszer felel, öt surround sugárzóval és egy az ágyat beremegtető mélynyomóval. Az iPod dokkoló, mint elengedhetetlen tartozék szintén része az ágynak.


Pihenni sem rossz benne, hiszen teljesen személyreszabható, beprogramozható a láb-, derék- és fejtámasz magassága, így a matrac íve tökéletesen követheti megfáradt gerincünk vonalát. A legjobbat a végére hagytuk: az ágy egy 12 programból álló masszázskínálattal is szolgál. A kemény sportgyúrástól kezdve, a lazító, álomba ringató simogatáson keresztül a kényeztető négykezes thai masszázsig.
A modern, letisztult olasz design rejti gondosan a technológiai arzenált, így az ágy kilógó kábelek és más árulkodó jelek nélkül, feltünésmentesen illeszkedik a hálószoba többi berendezéséhez.