DX1 billentyűzet hardcore gamer-eknek

By  | 

ASDW? CTRL-ra lő? SPACE-re ugrik? Kényelmes egy irógépen játszani? Van jobb: Ergodex DX1  freestyle billentyűzet. Egy különleges tábla 25 szabadon elhelyezhető, felmatricázható billenytyűvel. A gombok jól tapadnak a felületren és bármlyen agresszív, klaviatúrapüfölő játékstílusnak ellenállnak, viszont ha kell egy egyszerű csavaró mozdulattal könnyen eltávolíthatóak, áthelyezhetőek. Számtalan áthelyezés, újrapozicionálás után is tökéletesen tapanak.

A gombok bárhova elhelyezhetőek a táblán a legjobb komfortérzetnek, sebességnek, kézméretnek és játékstílusnak megfelelően. Az sem para, ha 6 ujjad van. A tábla nincsen felosztva, nincsenek zónák vagy jelölések a gombok bármiféle megkötés nélkül szabadon elhelyezhetőek. A gombok rádiójelen kommunikálnak, így a kár a tűzgombot zsebre is rakhatod vagy a homlokodra ragaszthatod, ha úgy kényelmesebb játszani és úgy is működni fog.

A táblán található egy átlátszó tálca, ami alá bármilyen kép, ábra elhelyezhető, ami tovább segíthet a gombok közötti tájékozódásban.

A cuccot 150 dollárért (kb. 28e Ft) vesztgetik a tengerentúlon.