Király vagy kilences? All In!

By  | 

Az összecsukható, sarokba félretolt konyhaasztalokat el lehet felejteni, a profi pókerpartihoz már csakis profi asztal dukál. A frappánsan „All In” névre keresztelt asztalt Axel Yberg tervezte, és remekül passzol a szintén általa kivitelezett Akke Functional Art kollekciókba. Mintegy 600 munkaórát igényel a legyártása, és az alapanyagok beszerzése sem valami egyszerű dolog, összesen 15-féle egzotikus fafajta szükségeltetik hozzá, például madagaszkári ébenfa, rózsafa, zebrafa, angol barnatölgy, világos akácfa, világos diófa, fekete diófa, juharfa, cseresznyefa, fehértölgy és kőrisfa.

A 205 cm hosszú, 132 cm széles és 78 cm magas pókerasztal lábazata aranyra festett csövek hálózatából áll, hangulatvilágításként pedig 5 darab Edison reprodukciós izzó szolgál, amik az asztalba beépített káró alakú üvegeket világítják meg alulról vészjóslóan.

A hangulatfény tehát egyből megadja az alaphangot a kíméletlen kártyacsatákhoz, további látványelemként pedig még ott virít két oldalt a World Poker Tour (WPT) emblémája és azt körülfogó fémpatkó, hogy még véletlenül se érezze magát senki az asztalnál úgy, hogy elhagyta a szerencse.

A 10 fős All In még külön italtartó sarokkal is kedveskedik minden játékosnak, viszont a direkt kidolgozatlan kőrisfa-peremek gondoskodnak róla, hogy a pókerezők ne érezzék magukat nagyon elkényelmesedve.

Az ára (vagy inkább eszmei értéke) nem ismert, mindössze egyetlen példányt gyártott le az All In-ből a készítő, amit aztán később a World Poker Tour XI. szezonjában az Év Játékosának fognak ajándékozni. Ő mondhatni asztalostul viszi a pot-ot.

1 hozzászólás