iPhone 5: 880 mm-esre növelt kijelző, egyklikkes panorámafotó és fénykard funkció

By  | 

Az iPhone 5, elődjéhez képest hét százalékkal megnövelt kijelzőjéről számos paródia készült az elmúlt napokban, a legjobban sikerült és kidolgozott videó pedig mindenképpen az alábbi.

Nem csak minimális, hanem igazi átütő változást szerettünk volna eszközölni a 4S-hez képest, amitől leesik a userek álla. Most először megnöveltük a kijelző méretét. Miközben a szélessége mit sem változott, addig a display magasságát 795%-kal megnöveltük (880 mm!), így lényegesen több információt tudunk megjeleníteni, akár egy egész Index címlap kifér scrollozás nélkül, vagy lapozás nélkül akár 88 db app ikont is megjeleníthetünk, mindezt a tökéletes felhasználói élmény érdekében.

Panorámaképhez ezután nem kell körbefotózni, egy kattintással félkörpanorámát lőhetünk. (szerk: persze ezt eddig sem a kijelző mérete, aránya limitálta,hanem a lencse és az érzékelő, de ez jelen esetben teljesen mindegy:)

A FaceTime-ot BodyTime upgradlték, így videóhívásoknál már nem csak az arc, hanem teljes alakos kép jeleníthető meg.

A sokkal nagyobb antennának köszönhetően pedig mindenhol tökéletes vételt biztosít. Videó:

5 hozzászólás

 1. Izsak

  2012. szeptember 22. szombat at 11:46

  Ez most poen vagy tenyleg csinalt 1 ilyen verziot is az iphone?

 2. asd

  2012. szeptember 22. szombat at 11:54

  Izsak:

  Ez komoly? Még ha nem lenne egyértelmű, hogy majdnem 1 méter hosszú telefon elég nehezen hordozható, a legelső mondat rögtön megmagyarázza:
  „Az iPhone 5, elődjéhez képest hét százalékkal megnövelt kijelzőjéről számos paródia készült az elmúlt napokban, a legjobban sikerült és kidolgozott videó pedig mindenképpen az alábbi.”

 3. lol

  2012. szeptember 22. szombat at 12:05

  Loool ennek akkor lene értelme, ha kihúzhatós, vagy összecsukhatós lenne, de akkor meg gyorsan elromlana a nyitogatástól xd

 4. könyvelő

  2012. szeptember 22. szombat at 16:25

  izsak: facepalm.

 5. van

  2012. szeptember 23. vasárnap at 09:52

  LOL ez ütős! Apropó ütős, lehetne rá fejleszteni légycsapó app-ot! :D