Hipster nagymamáknak: iPad töltős hintaszék

By  | 

Lehet, hogy a nagyszülőknek még nincs Facebook profiljuk és ha lemennek tejért nem csekkolnak be Foursquare-en a kisboltba, de a mobiltelefonokkal a többség már elég jól bánik, igaz az érintőképernyő még jelenthet kihívásokat, de innét már csak egy ugrás (igaz lehet nagy), hogy egy tabletre húzzák le az aktuális karácsonyi süti receptet vagy az ajándékpulcsi kötésmintáját.

Ha a magyar válóságtól és nyugdíjaktól távol is áll a történet, a svájci iPad tulajdonos nagymamák, nagypapák örülhetnek, lesz mire elkölteniük a CHF-ben érkező busás 13. havi nyugdíjukat, bár még egyszerűbb ha felírják a karácsonyi kívánságlistára és majd valamelyik unoka meglepi őket az 1300 eurós iPad töltős hintaszékkel (370.000 Ft).

A zürichi Micasa Lab fejlesztése az öt színben rendelhető klasszikus megjelenésű, kézzel fából faragott hintaszék,  mely a talpába integrált generátornak köszönhetően ringatózás közben folyamatosan tölti a karfába dokkolt iPad-et. A ringatózás intenzitásának függvényében óránként 5-35%-kal képes az aksitöltöttséget növelni. A töltőn és a dokkolón kívül alig észrevehető, de annál nagyobbat szóló 2 db egyenként 25W-os hangszórót is integráltak a mesterek a fejtámlába, így a kandalló pattogó tüze előtt hintázva lehet küldeni erőből az aktuális karácsonyi slágereket vagy Skype-olni az unokákkal.

1 hozzászólás