Strut LaunchPort indukciós iPad dokkoló

By  | Az iPad-hez már a Gucci, a Louis Vuitton és a Dior Homme luxusmárkák is gyártottak exkluzív bőrtokokat, a Strut viszont egy komplett luxuspakkot kínál a tablethez. Az amerikai cég eddig leginkább az autóipar számára készített különböző díszítőelemeket és ékszerkollekciókat, és hiába rándul ökölbe a gyomruk már az iPad dokkoló szó hallatán is, ők úgy gondolták van még mit lefölözniük ebből a szegmensből.

Az újonnan alapított Strut LaunchPort leánycége egy rendkívül elegáns (legalábbis elegánsnak gondolt, hogyha az autók műfa betétje annak mondható…), kézzel gyártott védőtokot tervezett a tabletnek, ami egy érdekes, leginkább egy hangfalra hajazó dokkoló is jár, melyre egy masszív neodímium mágnes segítségével pattintható fel a tablet, ami azt megfelelően stabilizálja és azonnal elkezdi tölteni is.

A talapzat forog és dönthető minden irányban, így nem feltétlenül kell egyfajta pozícióban lecövekelni az iPad-et a lakásban, a hangzás pedig amúgy is élvezetesebb lesz a szettel, ahogy a hátsó hangszórók hangját előrevetíti.

Mindegyik LaunchPort tokot kézzel készítenek az ékszerészetben használatos rozsdamentes acélból, és többfajta rendelhető belőle, például kapható majd diószínben, szénszálas verzióban, leopárd mintázattal vagy épp sikító rózsaszínben. Talán csak a zebracsíkos hiányzik, ahhoz hogy Győzike is választani tudjon. Szeptember közepétől tervezik forgalomba hozni a talapzatból, tokból és egyéb kiegészítőkből álló szettet 1.250$-os áron (~280.000 Ft), és természetesen egyéni megrendelést is vállalnak majd, jellemzőan 6-8 hét kiszállítási idővel.