Gupi – az intelligens Tamagochi tengerimalac

By  | 

Kezdjük egy napi bölcsességgel: a kisállatok nem a karácsonyi vagy húsvéti szünet idejére szólnak, hanem egy életre. Kaját és törődést igényelnek, cserébe a padlószőnyegre piszkítanak, majd ártatlan szemekkel néznek.

Akiknek ebből nem kell a kaja, törődés rész, csak az ártatlan tekintet (annyira ártatlan, hogy üveg) meg az ide-oda rohangáló, falról visszapattanó szőrgombóc, annak ajánljuk a Gupit, ami nem díszhal, hanem egy szuper-intelligens robot-tengerimalac.

úgy néz ki mint az igazi, úgy viselkedik, hangot ad és azt írtam nem igényel törődést? De igen. Ha nem foglalkozunk vele magányosan fogja érezni magát és belapul egy sötét sarokba.

Vannak fülei is, amivel jól lereagálja a hangokat. Ide-oda rohangál a lakásban. Ha van undok macskánk, akkor tökéletesen ki lehet készíteni vele. Egyébként okos jószág. pl. simán kitalál egy labirintusból, ha építünk neki. Ja és fényérzékeny. Ha lekapcsolod a szobában a világítást, akkor átmegy egy másikba.

De mit eszik? Egy répa alakú adapterrel lehet feltölteni orálisan. Szereti.

Aztán minden Gupinak van egy egyedi alvázszáma, szóval ha van a szomszéd kölöknek is egy, és találkoznak, akkor elkezdenek ismerkedni és ha megkedvelik egymást, akkor akár még a répán is megosztoznak.

Aki eddig még nem lett rosszul, ettől az új Tamagochi klóntól annak itt az ára: 40 font, kb. 15e Ft.

33 hozzászólás