Multimédiás jó reggelt!

By  | 

Ha már ki nem állhatjuk az érzést, amikor a kegyetlen vekkerünk egyre hangosodó elviselhetetlen csipogása reggel hétkor légvédelmi szirénaként töri meg a hálószoba nyugodt csendjét, akkor ne feledjük a választás a miénk. Dönthetünk úgy is, hogy nem kellünk fel és nem megyünk be iskolába, dolgozni, de most nem erre gondoltam. Az elektronikus csipogás helyett kellhetünk kedvenc pörgős számunkra és/vagy imádottunk arcképére.
A multimédia kocka egy MP3 lejátszóval kombinált ébresztőóra, mely pontos idő kijelzésen, ébresztésen és zenelejátszáson felül FM rádióként és digitális képkeretként is funkcionál. Az éjjeliszekrényre helyezett mini szórakoztató központtal tuti jól indul a reggel, még akkor is ha az éppen a legutálatosabb hétfő reggel.
1GB belső memóriával és egy 2 collos 65 000 színű OLED kijelzővel rendelkezik. A beépített mikrofonnak köszönhetően egyedi „Azonnal kellj fel!” v. „Ki az ágyból, de most!” ébresztési minták is rögzíthetőek. A zenelejátszó az MP3, WAV, WMA/DRM, míg a képkeret a JPEG formátumokkal birkózik meg. Ha kevés lenne a memória vagy PC nélkül szeretnénk rá adatokat átemelni, akkor MMC/SD kártya segítségével további 2GB-tal bővíthető. PC-hez egyébként USB kábelen keresztül csatlakoztatható és funkciói a hozzáadott szoftverrel és manipulálhatóak. Árcédula: 80 euro (kb. 19 900,- Ft)