GenevaSound – Házimozi bútor

By  | 

A házimozi-rendszerek egyre összetettebbek lesznek, egyre több dobozból, vezetékből állnak. Bővítés esetén még egy szint a kütyühalmaz tetejére még egy a szőnyeg alatt átvezetett kábel, még egy hangfal a szoba utolsó üres sarkába. Vannak, akik persze szeretnek gyönyörködni hangfalak vonalvezetésében, az erősítő letisztult eleganciájában, mások, viszont mint szükséges rosszra tekintenek és legszívesebben mindent elrejtenének és csak a hangra, képre kíváncsiak. Nekik jelenthet alternatívát a svájci GenevaSound minden-az-egyben integrált házimozi bútora.


A fekete vagy fehér színben érkezű, letisztult, egyszerű vonalvezetésű TV-állványban minden megtalálható, ami az otthoni szórakoztató elektronika palettáján megtalálható.  
700 Wattos digitális erősítő szólaltatja meg a bútorba rejtett hét hangszórót és 31 centis mélynyomót. A konfigurációból nem hiányozhat a CD lejátszó, az FM tuner és az iPod/iPhone dokkoló sem, így mobilon tárolt mp3-akat, videókat egy kattintással megszólaltathatjuk a szobai Hi-Fi-n vagy kivetíthetjük a plazma TV-re. Ez utóbbi az egyetlen komponens, ami nem fér be a dobozba, de valljuk be talán nem is olyan nagy baj. A gyártó a bővíthetőségre is gondolt, így akad még hely egy jókora kábelboxnak, egy játékkonzolnak vagy egy DVD lejátszónak is.
Feketében vagy fehérben érkezik $3999-os (799 000,- Ft) árcetlivel.