Embercsempész bőröndmatrica

By  | 

Repülős utazáskor többségünkkel már biztos előfordult, hogy az érkezés után a szalagon keringő egyen bőröndök közül véletlenül másét kaptuk le, vagy egy figyelmetlen utastársunk kezdte el bőszen tolni a sajátunkat a zöldfolyosó felé. Persze lehet próbálkozni különböző egyedi jelölésekkel, matricákkal, alkoholos filccel vagy pusztán a lakcímcetli kitöltésével, de ezeket sokszor már későn nézni meg az ember. Valami egyértelműbb megkülönböztető jelzésre lesz szükségünk.

A nagyméretű „Suitcase Stickers” fóliák/matricák jól passzolnak egy átlagos méretű bőröndre és garantáltan senki sem fog hozzájuk nyúlni, illetve mi is messziről megismerjük majd. A matricák egy megviselt, szakadt bőrönd látszatát keltik, illetve a kihasított oldalfalon keresztül a betekintés illúzióját kínálják. A fóliák egyelőre négyféle dizájban érkeznek: 24 kg porcukor, emberrablós, valutacsempész és mozgó sexshop megjelenések közül választhatunk.

Azért az apróbetűs részben megjegyezzük, hogyha tényleg érdekel a nyaralás és a reptérnél messzebb szeretnénk jutni, akkor maradjunk a kevésbé bevállalós hagyományos megoldásoknál. A cucc egyébként $25-ért (5490,- Ft) rendelhető a TheCheeky.com-on

Kapcsolódó cuccok: