Csocsóasztal a legfelsőbb szinteken

By  | 


Csocsóasztallal
minden szórakozóhelyen találkozunk, de olyan szupermodern darabot, mint amit a 2eleven nevű dizájncég alkotott, nemigen láthatunk a sarki kocsmákban. A 2eleven natural modellje német dizájn szerint készült, és a csocsóélményt enyhén szólva magasabb szintekre helyezi.

Ránézésre sokkal inkább egy exkluzív VIP bárba vagy váróba szánták a tervezők, a hangsúly persze a luxus-kiegészítőkön van: összesen négy darab kihúzható pohártartó gondoskodik arról, hogy megfelelő támaszt nyújtson a kitöltött méregdrága brandy-nek, LED-kijelzők vannak az asztal mindkét végén (hogy a „szurkolók” meccs közben nyugisan tévézzenek), az asztalon végig bőrfelület feszül, a fogantyúk kialakítása ergonómikus, és még a pontozó rész is elegáns alumínium-ötvözetből áll.

A játékosbábuk sem holmi festett műanyag faragványok, hanem szépen megmunkált diófa és tömör juharfa-darabok, így állítólag stabilabb pozícióban állnak, és pontosabban pöckölik a golyót, amit nem mellesleg egy automata alumínium-szerkezet katapultál mindig a pálya közepére. Az áráról egyelőre nem nyilatkoztak bővebben, de ha abból indulunk ki, hogy az üvegszálas csocsóasztal-verziójuk 3.000 fontot kóstál (~900.000 Ft), akkor sejthető, hogy ez se lesz valami olcsó mulatság.

5 hozzászólás