Citroen C-Crosser – Sony PSP kiadás

By  | 

A Citroen C-Crosser limitált szériás modelljének hátsóján V6, 3.0, GTA, RS, TDi, AWD rövidítések helyett egy számunkra sokkal izgalmasabb PSP felirat vonza a tekintetet:

Igen itt a négykeréken gördülő PSP dokkoló. A francia SUV-ot egy PlayStation Portable Slim & Lite-tal, két játékkal és egy 4GB-s kártyával árulják. A szeteró hangszórokkal megtámogatott a PSP alakját követő dokkoló az első ülés fejtámlájának háttuljában található. Ami a szórakoztatóelektronikát illeti az autóban egy 2500 szám tárolására alkalmas zeneszerver is található. A 160 lóerős 2.2 HDi motoros, 6 sebeséges C-Crosser ára 28,800 eurónál (9 m Ft) kezdődik.

Egyébként ahogy elnézem a sajtófotót egy bármilyen autóba utólag is beszerelhető megoldásról van szó, arról nem is beszélve, hogy a PSP-t kézbefogva is lehet vele játszani, hiszen erre találták ki. Na jó, ha filmet néznénk útközben, akkor kétségtelenül hasznosabb, ha rögzítve van szemmagaságban, mi pedig nyugodtan hátradőlhetünk. De ez esetben meg szólhatna már az autó audiórendszerén is a két kis hangszóró helyett.

És hamár a francia autóknál tartunk, akkor itt egy Twingo, internettel, DJ pulttal és 8 db-os redbull tartóval az archívból, hogy teljes legyen az öröm.