ButtKicker – T-Rex a nappaliban

By  | 

50 collos Full HD plazma TV, 7.1-es hangrendszer, Blu-ray lejátszó. Minden adott a tökéletes házimozi élményhez? Majdnem.

A legújabb őrületet a házimozizás negyedik dimenzióját a ButtKicker testesíti meg. A fotel, kanapé, ülőgarnitúra aljára applikálható alacsony frekvenciás audio jelátalakító segítségével még erőteljesebb és realisztikus mély hangokban, ütközésekben, robbanásokban, lövöldözésekben lehet részünk, anélkül, hogy az alsó szomszéd idegeire mennénk – állítja a gyártó, bár ezt mi nem hisszük el. A ButtKicker gyakorlatilag hangtalanul produkálja azt a gyomorban is érezhető rezgést, amit csak egy falbontásra is alkalmas mélynyomó tudna gerjeszteni maximum hangerőn.

A komolytalannak tűnő márkanév, aminek a direkt fordításától most eltekintenénk, valójában egy minőségi, díjnyertes audioeszközt takar, melynek hamarosan megjelenik a PC és konzol játékosokat célzó változata is. Ez utóbbit a fotel lábai alá kell rögzíteni a, mélyhangokat pedig mozgási energiává alakítja, így egy autóverseny során a kanapé is berezeg, force-feedbackessé transzformálódik.
A ButtKicker 2009 januárjában várható $300 (64 900,- Ft) körüli áron.