Überlavor – nem csak lábáztatásra

By  | 

WallyPower118, ingvasalógép, screenlight és egy jakuzzi a penthouse-unk tetőteraszán a pazar életstílus elengedhetetlen státuszszimbólumai. Ja jakuzzi. De az a nem mindegy, hogy milyen.

Nos, ami feltétlenül kell bele: egy gombnyomásra kiemelkedő 107 centis plazma képernyő DVD lejátszóval, ultra vízálló surround hangsugárzókkal és a vizet berezgető masszív mélynyomóval. Aztán kell bele az aromaterápiás párologtató, amivel könnyen előállítható a friss tengeri szellő sós illata, vagy éppen a mocsárszagú Balaton döglött angolnaeszenciával rásegítve.

Mindenképpen kell (igaz extra feláras, de pénz amúgy sem számít és megérdemeljük) a vízesés funkció, melynek segítségével kifinomultan ízléses lila és zöld szökőkútszerű látványelemekkel kápráztathatjuk el a víz felett és alatt tevékenykedő női aerobic válogatottat.

Ha sportos arcok vagyunk és nem csak lazulásra használjuk a dézsát, akkor további extra funkciókként úszó- és evezőgép rendelhető. Az úszógép esetében a beállítható ellenárral szemben lehet egyhelyben úszni, de a bátrabbak előszedhetik a jugoszláv gyártmányú gumicsónakot és a sodrást Chuck Norris fokozatra állítva vadvizi evezést szimulálhatnak házon belül. Forrás: www.calspas.com/hot_tubs/