Koncertalbum pendrive-on – 10 éves a Belga

By  | 

Bauxit, Tokyo és Titusz nem hisznek már a CD-ben. A tízéves évforduló alkalmából pendrive-on érkezik a karácsonyi meglepetés, 320kbps mp3-ban.
A 2008-as év igen sűrű volt a Belga számára, gyakorlatilag folyamatosan koncerteztek, általában teltházzal. A sikeren felbuzdulva a fiúkat elkísérte Brindza Csaba fotós is, így a koncertfelvételek mellett pazar képek is dokumentálják a fergeteges hangulatot.

A fotókból összeállt egy 48 oldalas fotóalbum, a koncertfelvételek, pedig rákerültek egy egyedi tervezésű PenDrive-ra, ami november második felétől már megtalálható az áruházak polcain egy hagyományos zene CD áráért.

"Régóta tervezzük, hogy egy más formájú hordozón jelentessünk meg valamit, a pendrive pedig jó, mert nem lehet másolni, mivel elég nehéz lenne ugyanolyat gyártani belőle. Szerintünk egy ideális ajándék, fel lehet használni bármire, és bankkártya formátumú lesz, így be lehet rakni majd farzsebbe, meg mindenhova, akkora lesz majd, mint egy Túró Rudi." – nyilatkozta Bauxit a MyMusic.hu-nak