Aludj a járdaszegélyen és ments meg egy hajléktalant!

By  | 

Természetesen nem ilyen egyszerű a dolog, de a szándék az, ami fontos. Az eredeti lenyomatos ágyneműket gyártó holland Snurk Bedding legújabb kollekciója virágok, szívecskék, holdacskák, napocskák és fodrok helyett a rideg, kegyetlen utcát, az autentikus csöves, aluljáró feelinget hozza be a hálószobába.

A mohás, betont térköveket mintázó és még egy lefolyót is felvonultató gumis lepedőt a látszattal ellentétben a legjobb minőségű kiváló pamutból készült, öröm lehajtani rá a fejünket és ha jól kimossuk még szaga sincs. A lepedő tökéletes kiegészítője a kiterített kartondobozt formázó ágyneműhuzat.

Elsőre esetleg ízléstelen tréfának tűnhet a fedél nélküliek mostoha körülményeiből megélni próbáló cég ágyneműgarnitúrája, de árnyalja a képet, hogy holland dizájnercsapat minden eladott termék árának 40%-kát visszacsorgatja az utcára került holland, a brit, illetve a német gyermekeket segítő alapítványok valamelyikének.
A le-clochard ágyneműhuzat ára €49-79 (13 — 21 990,- Ft), míg a le-trottoir lepedő €39-59 (11 — 16 490,- Ft) között mozog.