80-nal repül a karácsonyi PS3 a Bravia TV-be

By  | 

Az autóiparban teljesen megszokott a crash-test-dummy-k alkalmazása és a normálistól a legextrémebbig terjedő ütközési szituációk lemodellezése a töréstesztek során, hiszen ki szeretné kockára tenni az életét egy belső sávban száguldó karácsonyfadíszben?

A Wii piacralépése után viszont elszaporodtak a 175 centis plazmatévébe repült nunchuck balesetek, így talán ideje lenne a kijelzőket is alávetni egy alapos töréstesztnek. A Sony is hasonlóan gondolkodott, illetve felmérte annak csekély lehetőségét, hogy mi van akkor, ha valaki nem örülne a karácsonyi ajándékként kapott PS3-nak és azt a családi TV-be vágja. Parabolapályán 80 km/h sebességgel. A 3,2 kg-os konzol, így 7744 N erővel (790 kg) csapódik a kijelzőbe, ami abban az élettel, azaz további egészséges műkődéssel vizuálisan is összeegyeztethetetlen sérüléseket, a konzol repülési pályáján pedig 250 g lassulást okoz.

Egyébként a Sony Ausztrália viralkampányáról van szó. Az okt.22-én induló bőkezű promóció keretében minden 2009.10.22-12.20 közötti Bravia TV vásárló egy kupon regisztrálása után jogosult egy ajándék PS3-ra, ráadásul a 120 GB-os modellre, melyet még garantáltan szenteste előtt kiszállítanak. És a készlet sem 100 db-os limitált szériás, hanem összesen 25 000 db ajándék PS3 vár gazdára. Magyarországra is ilyen akciót!

Videó a tovább után!