Fejre erősíthető vízágyú Húsvéti locsoláshoz

By  | 

A hétfő reggeli locsoláshoz nem elég a korán kelés, 4-5 lövet gyorsító és a frappáns locsolóvers, a vízontó célszerszám, ami igazán fontos, mint tudjuk. Az október 23-án is bevetett vízágyú, tankhoz hasonló elkötése csak keveseknek adatik meg, de házilag is könnyen összehozhatunk egy pazar teljesítményű, nagynyomású, 25 méter hatótávolságú és ráadásul hordozható locsolószerkezetet, amivel az utca másik végéből lehet a gyanútlan célszemélyről instant vizespolóversenyt kezdeményezve lerobbantani a ruhát.

Hozzávalók: régi bukósisak, pár méter kerti slag, használt búvárpalackról egy nyomásszabályzó szelep, egy bringa fékkar, csavarok, fémpántok, furók, szerszámok és az egész lelke egy özönvíz előtti porraloltó, vagyis egy olyan mobil tűzoltó készülék, amiben még nem "port" hanem vizet használtak a tűz eloltásához.

A feltaláló, projekt gazda, egy jólirányzott, amúgy véletlenül elsült rekurzív shell scrpittel lezúzta a teljes site-ot, de azért az internet wayback machine-ből sikerült előbányászni a pontos instrukciókat a kivitelezéshez: Ultimate watergun. További remek képi dokumentáció pedig a Flickr-en lelhető fel: Vízágyú galéria.