Virtuális harc az irodában – Mazu Kan

By  | 

Zsinórban három Bruce Lee film megnézése segít elhitetni, hogy mi is igazi harcművészek vagyunk, igazi Sárkányszív dobog a "UNIX is Sexy" feliratú póló mögött és ezt egy nálunknál lényegesen gyengébb ellenfél (kistesó, házijószág vagy védtelen billentyűzet) esetében bebizonyítani sem túl nehéz, egyetlen köríves rugással leteríthető mindhárom. Aztán némi védőital elfogyasztása is különleges képességekkel ruházhatja fel az embert.

Akik nagyon bátrak, remekül verekednek, de mégis félnek a fullkontakt összetűzésektől és eddig legfeljebb Mortal Kombatban bizonyítottak egy másodpercen-belüli 11 billenytűs gerinckitépős kombóval, azok most tehetnek egy lépést az igazi harc felé, ahol legalább nem SHIFT+H-val kell lefejelni valakit.

A Mazu Kan virtual-kontakt eszköz segítségével az 5 perces kötelező óránkénti irodai szünetben légharcolhatunk kollégáinkkal, csak ügyfél ne érkezzen éppen, mert lehet, hogy furcsán fog nézni. A szettben a kézfejekre és a mellkasra erősíthető érzékelők találhatóak. Az ütés/támadás és védekezés a megfelelő kézmozdulatokkal történik. Ha az akár 10 méterrel arrébb hadonászó ellenfél nem blokkolja kellő odafigyeléssel az ütést, akkor megszégyenítő hang- és fényjelzésben részesül. A hitelességet fokozó, a nyaki aortából szökőkútként pulzáló művér sajnos patron formájában sem jár a szetthez.

Rutinos és botkezű shaolinjelöltek egyaránt élvezhetik, mivel kezdőből átkapcsolható feketeöves módba, ahol olyan hangzatos speciális ütések állnak rendelkezésünke, mind a Double Power Punch, Double Power Block, Heal, Force Field vagy az Overheat.