Villogj Nike snowboard-bakanccsal!

By  | 

A Nike nemcsak kosaras edzőcipőkből hoz ki limitált szériákat, hanem snowboard-os bakancsból is, utóbbiból pár napja mutatták be a LunarENDOR QS-t, ami annyira figyelemfelkeltő designt kapott, hogy minden bizonnyal ez ígérkezik majd a BeardSki mellett az egyik legütősebb kiegészítőnek a közelgő síszezonban. A bakancson az ikonikus Nike-logót 30 darab apró LED világítja meg, amik lítium-ionos aksiból kapják a tápot, de egy on/off gombbal ezt ki is lehet kapcsolni a bakancs oldalán, hiszen azért mégiscsak eggyel több eszközről van szó, amit töltőre kell dugni minden nap. A LED-es snowboard bakancs egyébként kísértetiesen hasonlít Marty McFly önbefűzős cipőjére.

nike_lunarendor02

A Nike által nemes egyszerűséggel csak flex line system-nek nevezett megoldással még az is lehetséges, hogy a csizma merevségét és komfortfokozatát háromféleképpen állítsuk be a park, half-pipe és backcountry-típusú snowboardozáshoz, ezen kívül található benne Lunarlon habszivacs, ami kellőképpen elnyeli az ütődéseket földreérkezéskor, a felsőrésznél beiktatott könnyűszerkezetes Nike Flywire pedig segít felvenni a lábunk alakját.

LunarEndor_tech-sheet_25239

A most hétvégén rendezett Fridge Festiválon még hiába keressük, december közepétől azonban Nike-boltokban és a Nike.com-on már kapható lesz a LunarENDOR QS rendkívül korlátozott példányszámban, vagyis tepernünk kell érte, ha ezzel szeretnénk villogni a sípályákon.