Air Jordan 2012 – Ezt rakd össze!

By  | 

A legendás Nike Air Jordan-sorozat nepszerusege toretlen, főleg az USA-ban, eddig már 26 különböző modell jelent meg a szériából 1985 óta, és már itt is a 27-dik, az Air Jordan 2012.

Az elsősorban kosárlabdázók számára kifejlesztett sportcipő 2012-es valtozata modularis felepitesu, több alkatreszbol rakhatjuk ossze.

Magában a külső cipőrészbenszivacsos borítás és a légbetétes sarokrész mellett úgynevezett „Flight Carbon” üveg- és szénszálas szerkezet húzódik meg, ami extra stabilitást ad különösebb pluszsúly nélkül, de jönnek ám a többi kiegészítők, kétféle kivehető belső rész is van hozzá attól függően, hogy alacsonyabb vagy magasabb bokafogó kell-e a játék során, továbbá választható háromféle gumis talpbetét a csukához, ami szintén szabadon cserélhető.

Február 25-től már lehet is rendelni az Air Jordan 2012-t 180 dollárért (~40.000 Ft), ekkor azonban csak egyféle bebújós betét és egy talp jár hozzá, ha mind az ötféle kiegészítőre szükségünk van, akkor máris 223 dollárra (~50.000 Ft) szalad fel a Deluxe csomag ára, cserébe ezt már február 8. óta rendelhetjük.