Nyerjen multimédiás über WC-t Xbox360-tal és sörcsappal

By  | 

Nem koncepció vagy PhotoShop ujjgyakorlat. A szuper WC minden perifériájával együtt létező cucc, sőt meg is lehet nyerni (sajnos Hungary nem választható a regisztrációkor). A házimozival, multimédiás extrákkal megerősített WC minden szükségletet kielégít, még a távozó folyadék pótlására alkalmas sörcsappal is felszerelték. Részletek a kép alatt.

A szuper toalett minden geek álma lehet: 20"-os Philips LCD TV és DVD lejátszó, egy Xbox 360-as konzol, egy TiVo Series2 digitális videófelvevő és egy Gateway laptop nyitja a sort, majd folytatódik egy Avanti integrált sörcsappal rendelkező hűtővel, egy mini szobabiciklivel, egy ventillátorral, egy USB-s csészemelegítővel, egy duplaoldalú nagyítós borotválkozó tükörrel, egy robotkarral (vajon tööl is?). A sort pedig egy iCarta iPod dokkolós WC papírtartó zárja, amihez egy 30GB-s iPodot is adnak. Egy dolgot még elfelejtettem: egy megafon is jár hozzá, így ha elfogyott a WC papír és beleordítunk egyet, akkor 100 méteres körzetben biztos meghallják. Na persze a legfontosabb maradt ki: a központi egység, ami fűthető ülőkével segít a hideg téli napokon.

Az egész ötletet egyébként az USA-beli Roto-Rooter 7/24 órás gyorsszolgálat találta ki. A hitech toalettet  pedig egy április közepéig tartó promóción lehet megnyerni. A teljes felszerelés értéke kb. $5000 (kb. 1 millió,- Ft) és ehhez jön még hozzá az ingyenes kiszállítás és beszerelés. Nem kevés pénzbe fogadnék, hogy az akció sokszorsan meg fog térülni és nagyot erősít a Roto-Rooter imidzsén az interneten cumaniként végigsöprő virálhatásnak köszönhetően.