Pirelli Pzero x Burton snowboard-szett

By  | 

A múlt hónapban számos télisport kiállításon bemutatták már a Pirelli Pzero és a Burton együttműködéséből született terméket, a Pirelli Pzero x Burton névre keresztelt limitált kiadású snowboard szettet. Érdekes párosítás, a Burton mint az egyik legismertebb boardos márka, míg a milánói székhelyű Pirelli a Forma-1 beszálítója, prémium abroncsgyártó.

A limitált széria tulajdonképpen egy komplett csomag, a következő elemek tartoznak bele: diszkrét aranyszínű csíkokkal ékesített, polírozott fekete Burton Mystery deszka, egy 2013-as szériájú Burton Ion Boots speckó bakancs, valamint a Pirelli ultrakönnyű kötése, ami összefogja a másik kettőt.

A Pirelli amúgy külön ehhez a bakancshoz fejlesztett ki egy speciális gumifajtát, hogy megfelelően tapadjon a surranó a deszkához, sőt a bakancsban a hangzatos „Total Comfort” technológia fog gondoskodni lábaink maximális kényelméről, vagyis nem azonnal fognak elhalni a lábujjaink az erőltetett menetek során.

A szettet először kizárólag Milánóban, a Pirelli Corso Venezia boltjában fogják forgalmazni, előreláthatóan 2012 őszétől, de azt követően az összes többi Burton-kirendeltség is terjeszti majd, feltehetően nem kevés összegért.