iPhone-tok és 950.000 Voltos sokkoló 2in1

By  | 

A Yellow Jacket megalkotói az egyik legégetőbb bűnesetre próbálnak megoldást kínálni, ami megmentheti a felhasználók szeretett iPhone-jait a eltulajdonítástól. Amerika nagyvárosaiban az egyik legelterjedtebb bűnténynek számító iPhone-lopás hatékony kezelését a készítők egy különleges tokban találták meg, aminek különös ismertetőjele, hogy egy szép kis elektromos sokkoló virít a tetején.

yellowjacket-2

Az USA-ban az egyik legelterjedtebb darázsfajta közkeletű neve után elnevezett Yellow Jacket-tok valóban jó nagyot csíp, az első generációja például, ami még 2013-ban jött ki iPhone 4-re és 4S-re 99$-os áron (~22.000 Ft), konkrétan 650.000 Voltot és 0.8 milliampert vezetett a rosszkor rossz helyen lévő áldozataiba.

A 2014-es CES-en bemutatott új verzió követi az Apple-frissítéseket, és már az iPhone 5S és 5C-modellek védelmét is ellátja 149$-ért (~33.000 Ft), sőt a megtorlás mértékét tovább emelte 950.000 Voltra és 1.3 milliamperre.

yellowjacket-iphone-stun-gun-case

A gumiborítású tok alatt bújik meg a sokkoló villákat táppal ellátó akkumulátor, ami 4 óra alatt tölthető fel teljesen és 50 alkalomra elegendő sokkolóadagot biztosít tulajdonosának, nem mellesleg pedig backup-aksiként meg is duplázza az okostelefon üzemidejét, attól függően, hogy kinek éppen melyik funkciójára van szüksége. Megrendelés előtt azért tájékozódjon mindenki, hogy az adott országban törvényileg legálisnak számít-e az ilyesféle önvédelmi eszköz. Illetve nehogy véletlenül elsüljön a zsebünkben…ááÁÁÁ.

Az eszközt ezúton ajánljuk a Tolvajkergetők szíves felhasználására, pl. következő csalitelefonba. Akik pedig nem ismernék a Tolvajkergetők áldásos munkásságát, azoknak ajánljuk FB oldalukat, hogy ezúton is támogassuk, népszerűsítsük kezdeményezésüket.