Ferrari F430 a csomagtartóban – Volkner lakóautók

By  | 

Az újgazdag apukának szerencsére idén már nem kell a család és a sportkocsi között választani, ha Horvátországba vagy a francia riviérára indulnak lakóautóval. Igaz, hogy a szerpentíneken lesz egy kis belső feszültség a családfőben, amikor a böhöm nagy lakóbuszt legyűri mondjuk egy Golf, de mégis megnyugtató a tudat, hogy gránitpultos konyha, márványlapos fürdő és pazar nappalit és hálószobát is magában foglaló lakóautóban garázs is van, melyben ott lapul a kedvenc Ferrari F430-sa, így a büntetés nem marad el.


Nem nem néztük el a Mercedest (SLK ?) Ferrarinak, csak jobban mutat a címben az utóbbi

A német, luxus lakóautókat gyártó Volkner Performance sorozatának szériatartozéka egy a monstrum aljában a tengelyek között megbúvó garázs. A 10,5 méter hosszú alapverzióban egy MINI Cooper számára marad hely, míg 12,3 méteres bálna gyomrában simán elfér egy Ferrari F430, egy Porsche 911, egy Jaguar XK8, egy Corvette Z06 vagy egy BMW Z4.

Beparkoláskor nem kell a sportautó kerekeit 90 fokkal elforgartni, hanem csak egyenesen, a lakóautóval párhuzamosan felhajtani a hidraulikus platformra, mely elvégzi helyettünk a parkolással járó feladatokat. Update: Itt az oldalsó tepsiben férnek el a lapos autók, kabriók, MINI kabrió is. A magasabb klasszikus kivitelű autóknak pedig marad a hátulról lecsapott rámpáról történő Knight Riderezés.