Elektrosokkolós orosz rulett

By  | 

Az orosz rulett a szerencsjátékok királya. Nem hangembereknek való tény. Baráti összejöveteleken pompás társasjáték egymás sokkolása. Nem a klasszikus játékról van szó, ahol egymás agyát pakoljuk ki a padlóra, hanem egy szolídabb változattról, ahol életünk kockáztatása nélkül tapasztalhatjuk meg a félelmet és rettegést egymást szemében.

A sokkolós rulett egy elektromos játék 2-4 személyre. A játékosok 1-1 ujjukat behelyezik a kis készülékbe. A játékvezető a start gomb megnyomásával elindítja a játékot. Egy villogó ledecske megy körbe-körbe, a rulettkerék hangját utánozva. Ahogy lassúl, úgy növekszik a feszültség. Aztán megáll… A looser kap egy kis áramütést az ujjába.

Remek társasági játék. Bulikra ideális. Ivással is kombinálható. Ha valaki nem bírja ki az áramütést felsziszenés nélkül annak le kell nyomnia egy felest. Amíg nem próbáltad nem tudod elképzelni, hogy milyen feszült a várakozás. De bármit is csinálsz jobban teszed, ha megőrzöd a hidegvéred, mert ha izzad a tenyered, csak rázósabb lesz a dolog.

Figyelem: szívritmuszavarban vagy epilepsziában szenvedőknek használata tilos és életveszélyes