Zenetermosz a Sony-tól

By  | 

Sony logós termosz? Majdnem. Az autó pohártartójába pattintható hangszóróról van szó. Ötletes, de kicsit értelmetlen is, legalábbis a teljes képhez pár funkciót erősen hiányolunk belőle.

A Sony RDP-NWV500 egy 16W-os 2 utas (56 mm-es mély, 20 mm-es magas) 360 fokban sugárzó mobil hangfal, mely könnyedén csatlakoztatható mp3 lejátszónkra, legalábbis ha az egy Sony Walkman. A csomagban a távirányító mellett egy dokkoló is található, így egyszerre tölthetjük a termoszt és a walkmant. Autóban pedig a szivargyújtóról üzemeltethetjük a szettet. Árcetli: 20 000 yen (41 900,- Ft)

Az egész a mobilitásról szól, viszont ha jól értjük valóban csak szivargyújtóról működik és nincs belső tölthető aksija, pedig milyen szép lenne a bringánk kulacstartójába pattintani és Bluetooth-on ráküldeni a zenét a zsebünkben lapuló mobilról vagy éppen beszélgetéshez kihangosítani azt. Vagy a kulacstartó lehetne maga a dokkoló, mely egy dinamó közbeiktatásával tekerés közben folyamatosan tölti azt. Minden autóban ott a beépített hangcucc csatlakoztassuk arra az mp3 lejátszót, a boom box kulacsot pedig hagyjuk meg a bringásoknak. Japánban ezt lehet, hogy másképp gondolják. Videó a tovább után!