Évvégi Facebook nyereményözön

By  | 

A nagysikerű Nokia-doboz nyereményjátékunk óta több mint fél év telt el, így éppen ideje volt, hogy ismét összekalapoljunk egy kisebb raklapnyi nyereményt, amit Facebook rajongóink között fogunk kisorsolni, amint elérjük a 12011 követőt. Meglévő és új fanok azonos eséllyel indulnak, de nem automatikusan. A nyeremények fotóit feltöltöttük egyesével egy Facebook galériába. Egy adott nyereményért a következőképpen lehet indulni: nyomni egy „lájk”-ot a fotóra és hozzászólni bármit. Az adott kütyüt a képet lájkoló és kommentelő fanok között fogjuk kisorsolni. Nézzük a kínálatot!

Design pendrive-ok a Hardverker.hu-tól

Az ADATA Theme T809 szériájából egy 8 GB-s szigorú, dizájn ördög és egy ártatlan tekintetű 16 GB-os óriás panda pendrive-ot sikerült szereznünk. A figurák és a pendrive külön-külön is használhatóak, nem kell az óriás panda testét a laptop hátlapjába erőszakolni. Mindkét figurához egy kulcstartó és táskára kattintható mini karabiner jár. Az OStoGO funkció segítségvel fullos Windows 7-et is telepíthetünk a pendrive-ról, ha nincs a netbookunkban pl. optikai meghajtó. A 60 napos Norton Trial pedig távol tartja a vírusokat. És soha se feledjük: Never say no to a panda!

A Bone xmas kollekciójában Mr. Deer Driver tökéletesen közvetíti az ünnepi hangulatot. A rénszarvas figurát derékba hajlítva előbukkan a 4GB-s pendrive. A rénszarvasbőr levehető, mosható, a pendrive ütésálló, az adatforgalmat egy LED fény jelzi. Az elegáns csomagolásban egy kis naptárat és mini rénszarvasos kulcstartót találunk extraként.

Obsess RGB LED Ball – LED hangulatlámpa az ANRO Épületdíszítéstől

A sejtelmes UFO gömb színek millióval képes megfesteni a falat, távol tartja a rossz szellemeket, kommunikál a földönkívüliekkel , ha kell nyugodt, meghitt hangulatot varázsol a szobába, ha kell agresszívabb üzemmódba kapcsolva házibuliban diszkógömbként is használható. A 25 cm átmérőjű víztiszta dekor gömb belsejében ezüst színű design-os hűtőbordák és a tejfehér előlap rejtik a 3 db nagy teljesítményű (5 Wattos) PowerLED izzókat. Az Obsesse RGB LED Ball dekorációs lámpa fényesfehér érintésérzékeny távvezérővel érkezik, mellyel lehetőség nyílik a fényerő szabályozáson és a színtelítettség állítására, valamint a két fényjáték program egyikének kiválasztására.
Videó: Obsess RGB LED Ball

Semira webáruház

Ha karácsony akkor diós beigli és rénszarvas. A rozsdamantes acél, csillogó Reindeer diótörő a legkeményebb csonthéjasokkal is megbirkózik, de pihenés közben is jól mutat a konyhában. Operába azért ne vigyük.

Felrázva, nem keverve. James Bond is így issza kedvenc koktélját a vodka-martinit. Ha nem ijedünk meg a kihívásoktól és Szilveszterkor jó vendéglátó módjára a házibuliban beállunk a pult mögé, akkor mindig legyen nálunk a megfelelő célszerszám. Ezt biztosítja a 4 darabos mixer szett fém állványon. Tartalma: szűrő, nyitó, mixer kés és jégcsipesz.

A filteres és a füves teák után is van élet. A virágzó teák egy még különlegesebb kategóriát képviselnek. Speckó alkalmakra bevethetjük. Különleges ízük és pazar látványuk még izgalmasabbá teszik a teázási ceremóniát. Ajánlott áztatási idő: legalább 5-8 perc. A teagumók alkalmasak két- háromszori felöntésre. Ilyenkor felöntésenként eltérő erősségű főzetet kaphatunk. A gumók mellé ajándékcsésze is jár. Virágzó tea in action: videó itt.

A nyereményekre a következő Facebook galériában lehet megtenni a lájkokat, kommenteket: Pazar Cuccok 2010 évvégi nyereményjáték

34 hozzászólás