Vér, izzadság, sár, hó, festék és vízálló mobil

By  | 

Ha igazi geek-ek vagyunk, akkor van már egy Vam Anti-Moisture Dry Box-unk, amiben az elektromos kütyüeinket, fényképezőgépet, UMPC-t vihetjük dzsungeltúrára. Ha azonban hentesek, festők vagy horgászok vagyunk és csak a mobilunkat szeretnénk megóvni az egész nap fröcsögő vértől, festéktől, vagy víztől, akkor jól jöhet egy Skins védőbuborék.

Bármit is mond, neki kétkedés nélkül elsőre elhisszük, úgy látom nagyon meggyőző érvekkel rendelkezik. Valószínűleg nem lehetne akkora cunamit előidézni a jakuzziban, hogy az életmentő mellei ne tartanák fenn a víz felszinén. 
Illetve ez a mobil hermetikusan zárása, skinezése procedúra nagyon emlékeztet valamire. Lehet, hogy síkosított és eperízű verzióban is létezik? És a japánok mobilja tényleg kisebb?

A marketing mondókát neki is elhisszük. Nem kérdezünk vissza.

Vízálló. A képen egy harmadik generációs mobiltelefon készülék van elrejtve. Az első helyes megfejtő betelefonáló pöttyös túrórudit nyerhet.

További sáros, izzadt, mobiltelefonokat rejtő idomok a tovább után. ->

Hol a mobil? játékunk folytatódik…

Nem rossz a mobiltartója.

Víz- és izzadságálló.

Hóálló. De szerintem a fagy ellen nem véd. Cserébe a fülünkhöz fejpántozva feleslegessé válik a bluetooth-os headset snowboardozás közben. Kéremkapcsojjaki.