Sony Ericsson SO703i – jószagú mobil

By  | 

Mint tudjuk, sok más mellett, Japánban készülnek a világ legfejlettebb mobiltelefonjai is. A Sony által bemutatott mobil is fel van vértezve minden jóval: GPS navigáció, TV funkció, Bravia képernyő, mp3 lejátszó.

 
Emellett igazi divattelefon is, hiszen kilenc szín és mintázat közül válogathatunk kedvünkre a Romantic Gold-tól, az Exotic Twilight-on keresztül a Flow-ig. Ami a japán DoCoMo által forgalmazott mobilt még egyedibbé teszi az a szaga. Akarom mondani illata. Az SO703i-ba ugyanis különböző illatlapkák illeszthetőek, melyek három hónapon keresztül biztosítják a kellemes illatfelhőt minden egyes kinyitáskor. A készülékhez jelenleg tizenegy illatminta választható, melyek közül a karácsonyi hangulathoz az „almáspite” aromalapkát ajánlják.

A készülék méretei összecsukva: 105x47x18,4 mm, súlya: 105 gramm. A külső kijelző egy collos képátlóval és 128×36-os felbontással, míg a gyönyörű képet kínáló, hatalmas közel 7 cm képátlójú 240×432 pixel felbontású Bravia kijelző 262 144 színben pompázik. 2 megapixeles kamerával rendelkezik, belső memóriája microSD kártyával bővíthető.