Rúgjunk be gyorsan folyadékfogyasztás és másnaposság nélkül!

By  | 

Angliában egy új alkoholfogyasztási módszert mutattak be, melynek lényege, hogy nem kell sok liter folyadékot meginni és a másnaposság is elmarad. Az új módszer neve AWOL ‘Alcohol With Out Liquid’ és nagy durranás lehet a szórakozóhelyeken az extra eufórikus hatása miatt, ahogy az alkoholt oxigénbe porlasztva besszippantjuk. Üt!

Az AWOL gépek lehetnek a modern kor vizipipái. Ahogy a hagyományos vizipipáknakis az AWOL gépeknek is egy nagy konténere van, melyből csövek nőnek ki poliparszerűen. A vendég kiválasztja mit akar “inni”, majd a pia a gép porlasztójába jut. Ott oxigénbuborékokat jártnak át rajta, ami elnyeli az alkoholt. A végeredmény egy piafelhő, ami a cső végén lévő oxigénmaszkon keresztül lélegezhető be. Belélegzés után az alkohol közvetlenül a véráramba jut és rögtön fejbevágja az embert, az másnaposság pedig elmarad.

Persze rengeteg támadás érte az eszközt, így jelenleg is folyik annak klinikai bevizsgálása az esetleges káros (az alkoholon kívül) hatásának kiderítése. A feltalálót persze ez nem állítja meg és már be is installálta az első gépet Bristolban az il Bordello clubba. Óránként legfeljebb egy felesnyit lehet felszippantani és 6 angol font (kb. 2200 Ft) egy szippantás.