RealRyder ABF8 – versenybringa szobába

By  | 

A téma nem éppen aktuális, hiszen éppen, hogy csak túl vagyunk a Critical Masson és a Föld napján, jó idő, friss levegő, hó már nyomokban sincs, de idén is lesz november, amikor a keményvonalas bringások is bevonulnak a terembe, szobába, na akkor majd jól jöhet.

Az olasz RealRyder ABF8-as jóval túlmutat a hagyományos szobabringákon. Nem csak ülünk, nézünk ki a fejünkből és tekerünk, hanem a valóságot lényegesen jobban szimulálva kormányozhatunk, bedőlhetünk, egyensúlyozhatunk, vagy hegymenetre állítva a nyeregből kiállva a bringát meghajthatjuk rendesen jobbra-balra mozgatva a hatékonyabb erőkifejtés érdekében. Így ha a valós bringázással nem is ér fel teljesen, de nagyon közel jár hozzá és nem csak a lábizmokat mozgatja meg.

A 150*80*105 cm méretű szerkezet kerek 100 kilót nyom, a nagy fekete, polírozott lendkerék pedig masszív 30 kilós, ami azért a profiknak is kellő ellenállást és kihívást jelenthet. (Egy átlagos otthoni szobabringa lendkereke 5-8, esetleg 12 kiló, egy edzőtermi gépé 14-16, jó esetben 20 kilós). Persze a szobában bedőlés és a 30 kilós lendkerék nem jön olcsón, de egy hagyományos edzőtermi bringa árával összevetve viszont egyáltalán nem sok. Árcetli: $1995 (439 500,- Ft). Videó a tovább után.


1 hozzászólás