ProxyDating – Szólítsa le a mobilom!

By  | 

Egy korábbi hasonló találmány a PIX akcióban egy koreai diszkóban

Egy újabb generációs Bluetooth-szos csajozó eszköz. Hogyan működik? Használatához először is le kell húzni a Proxidating softwaret az erre alkalmas mobilunkra, majd kitölteni a profile magunkról és amit szeretnénk. Miután beiXeltük a nagy melleket és a testtömeget is behatárultuk két szám közé lehet menni a tömegbe. Ja fotót is feltölthetünk.

Szóval elindulunk az éjszakába. Ha kompatibilis nő kerül a Bluetoothos zónánkba (kb.15 méter sugarú kör) a mobil megcsörren és jön egy fotó vagy SMS, hogy kit kell keresni. Aztán lehet folytatni SMS-ben, de inkább igaziból.

Mivel a Bluetooth a szolgáltatók hálózatától teljesen független, így semmi extra díjat nem kell érte pengetni, csak egy belépő 3 eurót, amiért a szoftver lehúzható.

Előnye, hogy nem fogunk üzenetet kapni a bolygó B oldalán parkoló japcsi csókától. Hátránya, hogy a célszemély csak minimális adatokkal paraméterezhető be és az 15 méter sem túl tág kör, bár egy szórakozóhelyet nagyjából befog.

A Proxidating szoftver már egy tucat nyelven 20 országban elérhető. A Proxidating site-on megtalálható 25, az alkalmazással kompatibilis mobil. A fejlesztő cég a Kangourouge azt ígéri, hogy hónapokon belül a létező összes Bluetoothos telefonon futtatható lesz. Sőt a következő generációs Bluetooth technológia lehetővé fogja tenni, hogy a 15 méter sugarú kört 100 méteres lefedettségre növeljék, ami 44x nagyobb esélyt jelent.

http://www.proxidating.com/