Luxusmobilok karácsonyra

By  | 

Nézzük miből választhatunk, ha nincs jobb dolgunk, mint egy csili-villi, méregdrága, társaságban szerényen asztalrakitevős, villantós, nem kicsinyes ékszertelefonnal szeretnénk meglepni barátnőnket karácsonyra és szánunk is rá legalább egy millát.

Roberto Cavalli

A Roberto Cavalli telefonokhoz parfüm is jár. Összesen 1089 darabot dobnak piacra (tudja valaki miért ennyit?) A Cavalli designos 3G mobilok ára $12 500 (kb. 2,5M Ft)

Maria Sharapova

Maria Sharapova is eladta magát a Motorolának. Az állítólagos saját M1000-e $7534-ért kellt egy Japán aukción. Maria-nak motoblogja is van jól.

Dolce Gabbana Gold RAZR V3i

A Dolce Gabbana adja a nevét az aranyozott RAZR V3i mobilokhoz, melyből összesen ezer számozott darabot gyártanak és a divatcég egyes üzleteiben lesznek megvásárolhatóak. Az áráról egyelőre nincs infó. Az aranyon kívül más paramétereiben nem tud többet, mint mezei társai.

Nokia L’Amour 7380

Aki pedig egy hasonló, de elérhető árú (136 500,- Ft) és Magyarországon is kapható mobilt szeretne, annak a gravírozott fémekkel és foncsorozott felületekkel díszített bőrhatású anyagokal feltunningolt Nokia 7380-ast ajánljuk. A Nokia L’Amour kollekciójába tartozik egyébként még a 7370-es és a 7360-as is. Nokia 7380 adatlap