Jabra Stone headset – mi a kő?

By  | 

Sorban jelennek meg a szinte ékszerként viselhető, vagy észrevétlenül a fül karimája mögé simuló headsetek. A Jabra Stone is a dizájnosabb kategóriából való és természetesen rendelkezik a komolyabb headsetek esetében már kötelezővé vált digitális zajszűrővel, mely technológia a Jabra esetében Noise Blackout Extreme fantázianevet kapta.

A Jabra Stone egy emberek között, nyilvánosan is vállalható, Terminátor utánérzés nélküli headset, melynek egyetlen hiányossága, hogy nem állítható, így csak szabványfülekre illeszkedik olyan precízen, mint ahogy azt a dizájnerek megálmodták.

Igazi érdekessége, megkülönböztető jegye azonban nem is maga a headset, hanem a kavicsalakú, a névadásért is felelős töltő. A headsetet a töltőbe pattintva egy nagy fekete tojást kapunk. A headset mindössze 2 óra beszélgetést bír, viszont a töltőt, a kavics alakú bázisállomást is lehet tölteni, így ha azt magunkkal visszük, akkor összesen 3 alkalommal 2-2-2 órára tudjuk feltölteni füldugónkat.

A tiszta jól érhető beszédet egy dupla mikrofon biztosítja és a legtöbb Bluetooth headsettel ellentétben két mobilhoz is hozzárendelhető. A csodakavics november 8-án mutatkozik be elsőként az USA-ban az AT&T kínálatában.
Árcetli:
$129 (23 990,- Ft)

Kapcsolódó cuccok: