Újabb nyeremény cuccok a Facebook játékhoz

By  | 

A nagysikerű Nokia doboz mellé újabb kiosztásra váró nyeremények érkeztek a szerkesztőségbe. Szóval a hajrára még több pazar cuccal, sikeresen megduplázott nyereményalappal igyekszünk vesztegetni a nyájas olvasót. Nézzük, minek csábulhatunk!

Az örök kedvenc a mágikus bortartó, nagyon adja az ívet. Aztán ott figyel a csontváz jenga, a népszerű ügyességi- és türelemjáték – ahogyan Kutna Horában játszották volna annak idején. A Cup of Teeth igazi vendégváró. Aranyfoguk nem csak a hip-hop sztároknak lehet, hanem nekünk is, sőt páleszt is kortyolhatunk belőle. Vagy sosincs kéznél a sörnyitó? Ez a probléma a múlté: mágneses sörnyitódat mindig kéznél tarthatod, mondjuk a hűtő ajtaján. Majd elfelejtettük – az aljában egy öngyújtót is elrejthetsz! Minden káros szenvedély egy helyen.

Apropó sör! A sörhöz pizza is jár. Pizza Boss pizzaszeletelő. Az igazi férfi ezzel vágja. Könnyedén viszi a pepperonit, sajtot, minden feltétet. Rozsdamentes penge, műanyag fogó, egyszerű tisztíthatóság. Szerződés, aláírás? Csakis a Spike kaktusz tollal. Állásinterjú? Évzáró vacsora? Osztáyltalálkozó? Igen, a nyakkendő mindenképpen szükségszerű, de hogy is kellett megkötni? Ne ess pánikba, inkább csak kövesd az elegáns selyem nyakkendőre nyomtatott utasításokat!

Mindezért mit kell tenni? Pusztán diszkréten rajongani, a Pazar Cuccok fanpage-hez követőként csatlakozni, esetleg egy két ismerősnek ajánlani valagy így: Nokia dobozt sorsolunk + help.